vakantieinfo.com                        Stedentrip Barcelona


 Home | Sitemap | Reisgids Barcelona | Plattegrond Barcelona | Reisgids Spanje | Kaart Spanje Stedentrips |                
            
            

 


     
         

    
                
                                                                     
                                 
Een romantische Stedentrip naar het trendy en culturele Barcelona is een droom die je tegenwoordig gemakkelijk uit kunt laten komen. Er is een groot, en betaalbaar, aanbod voorhanden naar de Catalaanse hoofdstad. Vanwege de, soms forse, prijsverschillen is het aan te raden om het stedenreizenaanbod van diverse touoperators met elkaar te vergelijken en er je voordeel mee te doen. Bij alle aanbieders kun je tegenwoordig je stedentrip of reis online boeken, wel zo handig natuurlijk.

Hieronder vindt je een selectie van voordelige en betrouwbare reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in stedentrips en stedenreizen of waarvan wereldsteden een belangrijk aandeel uitmaken van het totale vakantiepakket. Wij werken samen met Van Nood Reizen, Hotels.com en Kras Reizen. Je boekt de stedentrip of het hotel altijd online bij de reisorganisatie zelf. Wij verwijzen je slechts door naar de websites van de diverse touroperators. Veel plezier tijdens jullie verblijf in het prachtige Barcelona!

 
                                                                         Hotels.com
                                                     

                       

                                                                     Van Nood Reizen 
                                                         Vliegreis Barcelona incl. Hotel
 

                                      


Naast informatie over vakantielanden biedt vakantieinfo.com u op deze pagina een overzicht van een aantal  tour operators die reizen en stedentrips aanbieden naar landen die op onze infopagina`s besproken worden. De vermelde reisorganisaties zijn aangesloten bij de ANVR en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Bij twijfel kunt u altijd op de websites van de ANVR en SGR controleren of de betreffende touroperator nog is aangesloten. Indien u via een van bovenstaande links een reis boekt, doet u dat altijd via de website van de reisaanbieder zelf. Wij geven alleen informatie over vakantiebestemmingen en verkopen zelf geen reizen. Wij bieden op een aantal van onze pagina`s advertentieruimte aan. De adverteerders worden door ons zorgvuldig gecontroleerd op betrouwbaarheid. 
 
          Stedentrips boeken naar steden zoals Barcelona, Venetie, of Praag. Boek voordelig online,  via de site van:
                                                                       www.vakantieinfo.com.